Het team van IJsselstad begon goed aan de wedstrijd. Alfred Liefers en Mozes Residay trokken in twee games het mannendubbel naar zich toe. In het vrouwendubbel pakten de Zwollenaren echter de punten, waardoor ze op gelijke hoogte kwamen.

Ook in de enkelspelen werden de punten gedeeld. Voor IJsselstad won Paul de Kuyper in drie spannende games zijn mannensingle. Mozes Residay had twee games nodig om de punten voor de Deventenaren veilig te stellen. Omdat de vrouwensingles naar Zwolsche BC gingen, stond er na ruim anderhalf uur spelen een 3-3 tussenstand op het scorebord.

In de gemengd dubbels kwam IJsselstad goed uit de startblokken. Beide combinaties wonnen de eerste game. Het duo Leonie Koekoek/Paul de Kuyper had het lastiger in de tweede game, maar met enig fortuin wist het die ook binnen te slepen: 3-4. Esmee van den Beld en Alfred Liefers gingen in hun tweede game verder waar ze in de eerste gebleven waren: aanvallen. Het resulteerde in winst en een 3-5 zege op Zwolle. Door deze overwinning passeert IJsselstad de Zwollenaren op de ranglijst. De Deventenaren staan nu tweede.

Tweede team IJsselstad ongeslagen
Het tweede team van IJsselstad, dat ook uitkomt in de vierde divisie, voegde zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Didam een nieuwe zege (6-2) toe aan het toch al succesvolle seizoen. Alleen een vrouwenenkelspel en een van de mixen moesten de Deventenaren aan de gasten laten. IJsselstad 2 is na zes overwinningen en één gelijkspel nog steeds ongeslagen in de competitie.