EK PRAAG
Little League is een programma voor jonge honkballers en softbalsters van 10 tot en met 16 jaar dat de Nederlandse honkbalbond (KNBSB) naast de reguliere competitie organiseert. Het jeugdhonkbalteam Eastern Atheletics uit Oost-Nederland behaalde de Nederlands titel en mocht daardoor meedoen aan het EK in Praag vorige week.

TSJECHIË ZUID
Na een zwaarbevochten overwinning in de halve finale tegen het host team van Praag (de organiserende club mag een extra team leveren), werd een goede finalepartij gespeeld tegen het Tsjechie Zuid team. Dit duidelijk sterkere team met veel grote spelers was lastig te verslaan voor het Eastern Athletics team.

ZILVEREN PLEK
De coaches zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat en trots op het team dat er hard voor heeft geknokt. De droom was natuurlijk een ticket naar de world series in Amerika, maar ook het EK was voor de jongens een onvergetelijk avontuur met het mooie resultaat van een zilveren plek!

NAHUIS & DE RIJK
Het team van Eastern Athletics wordt gevormd door geselecteerde spelers uit verschillende honkbalteams uit de regio Oost Nederland van o.a. The Eagles uit Deventer en Robur uit Apeldoorn.Vanuit Deventer deden mee: Ruben de Rijk Job Nahuis, ze werden o.m. vergezeld door de Apeldoorner Rommy van Middendorp .