Er waren drie uitreikingen: Starter, Overall en Global Goals. Hieronder staan per categorie de winnaars en andere genomineerden. 

Starter: 

The Lemon Tree – Valentijn Bergers

Vernieuwend, verassend en anders moest het zijn. Valentijn Bergers startte het bedrijf op met Michaël Hoeksema en Max Hertzdahl op 14 februari 2019.  Het is bijna 14 februari. Dan bestaan we een jaar met het restaurant The Lemon Tree.” vertelde Bergers enthousiast. “Dat we nu zo’n prijs hebben hier in Deventer is wel heel bijzonder.” voegde hij toe. The Lemon Tree is al eerder in de prijzen gevallen: op 16 september 2019 kreeg The Lemon Tree de 3e prijs voor TheFork restaurant Awards.  

De andere genomineerden waren: Ceraseals (Gerard Harmelink) , Hotel Finch ( Jurgen van Workum)  

Overall: 

Ma-it  – Aram Malas

MA-IT (My Automation-Information Technology) helpt bedrijven en organisaties bij het succesvol uitvoeren van projecten op het gebied van engineering, industriële automatisering of kantoorautomatisering. We vroegen hem hoe hij het vond om de eerste  winnaar te zijn van de Overall categorie. “Heel blij en heel erg trots op wat we bereikt hebben.” begon hij. “Het is een hele mooie erkenning.” 

De andere genomineerden waren: Hoge ramen (Kristianne Dijkstra), Tasper (Anke Willems) 

Global Goals 

Nexteria/ VDR Bouwgroep (Luc Baltus) 

VDR bouwgroep is specialist in industriële bedrijfhuisvesting en bouwen onder andere fabrieken en logistieke centras. Wat vond hij ervan om de winnaar te zijn in de Global Goals categorie? “Een geweldig stuk waardering natuurlijk. Zeker ook dat Deventer en ook de jury ziet dat de bouw zich echt moet ontwikkelen.” 

De andere genomineerden waren: Keizersrande (Annette Harberink), Reshare/ Leger des Heils (Sietske van Geel) 

 

Ook zal er in de loop van de dag een item online komen over het event, waar ook interviews te zien zullen zijn met: Luc Baltus, Aram Malas, Valentijn Bergers, voorzitter van DEP Ed den Besten en D66 wethouder Economie Thomas Walder. Deze zal te vinden zijn op ons youtubekanaal. 

Vanaf volgend jaar komt er een nieuwe categorie bij: Retail prijs!