De Groenste Obstakelrun heeft weer plaats gevonden!
Dit jaar stond sportpark Keizerslanden op zondag 16 juni in het teken van de sportiviteit en gezelligheid. Naast de obstakelrun waren er genoeg andere sportieve activiteiten, foodtrucks en muziek. Deelnemers konden zich opgeven voor de 1, 3 of 7 km run.
Onderstaand de uitslagen:

ZEVEN KILOMETER
Bij de heren, een run over 7 kilometer, heersten de leden van de Daventria Crossgroep, Chiel van Mourik won in een tijd van 34:16, een neuslengte voor zijn teamgenoot Jurrien ten Hove. De bronzen plak was voor Joris van Driel uit Gouda.
Bij de dames werd de Deventerse Marloes Hulleman eerste in een tijd van 53:21, ruim een halve minuut voor Veerle Damhuis. Resi Mulders-Disveld pakte de derde stek zondagmiddag.
DRIE KILOMETER
170 Dames haalden de finish en 227 heren als het gaat om de 7 kilometer editie. Op de 3 kilometer was Ruben van Veen de snelste van 434 heren,dorpsgenoot Cherino Boers nipt voorblijvende. Soufyan Lankwarden uit Deventer werd derde.
Bij de vrouwen was Veerle Friso de snelste op hun 3 kilometer afstand, Ruth Roelofs won de sprint om de tweede plaats van stadsgenoot Renske Mulder uit Deventer. 407 dames haalden de finish op hun 3 kilometer.
EEN KILOMETER
De kortste afstand was de kilometer, bij de dames gewonnen door Tess Zuurveld, de Deventerse bleef stadsgenoot Mayra Octavio bijna een halve minuut voor. Judith Lansink pakte de derde plek van de 57 deelnemers op die afstand.
Bij de heren haalden alle 50 deelnemers de finish, derde werd Leon Dirksen uit Deventer en zijn Fabio Octavio wist de eerste plek te bemachtigen. De Deventenaar Octavio bleef Max van Driel bijna 20 seconden voor.

De organisatie was opgetogen over de hoeveelheid deelnemers die buitengewoon sportief met elkander de strijd aangingen onder geweldig mooie omstandigheden afgelopen zondag. Mede dankzij ook de vele de vrijwilligers was ook deze editie weer een groot succes.