Dirk Jan Uenk
Omdat de 2 keepers ontbraken werd gold-old keeper Sebastiaan Kiezebrink op geroepen om bij de rood-zwarten onder de lat te staan. Ook werd gelegenheids-spits Jorne Dijkerman op geroepen om Gazelle naar de overwinning te helpen.
Het spel werd over en weer gespeeld met kleine kansjes voor beide partijen. De 2e helft was niet veel anders dan de eerste helft, het was wachten wie er al eerste zou scoren en daarmee de 3 punten mee naar huis zouden nemen. doordat Dijkerman de bal goed wist vast te houden in de zestien kon de voorhoede aansluiten en werd Sven Raats gevonden die zo ongedekt de 0-1 aantekenen.
Daarna probeerde Lettele door druk te zetten en veel lange ballen te hanteren de 1-1 te maken. Wat resulteerde in dat er teveel man voor de bal stonden waardoor de Gazelle door een counter in de laatste min de 0-2 kon aantekenen door een schitterende solo actie van de heer Vonk. Gelijk daarna klonk het eindsignaal een 0-2 overwinning voor De Gazelle waardoor zij wat meer lucht hebben voor de concurrentie om degradatie via de nacompetitie te ontlopen.