Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Kijk op: www.bezorgenindeventer.nl voor deelnemende winkels en restaurants.

Werkwijze

Is jouw favoriete eetgelegenheid of winkel uit de Deventer binnenstad gesloten, beperkt geopend of kom je liever niet naar de binnenstad? Dan brengen ze het gewoon naar je toe!

Bestel

Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers. De mogelijkheden hiervoor verschillen per ondernemer. Uiteraard is niet iedere ondernemer bij voorbaat ingeregeld voor thuisbezorging. Check de mogelijkheden zelf bij de winkel of horecagelegenheid.

(Voor)bereiding

De gerechten worden, zoals je uiteraard gewend bent, door de ondernemer bereid met inachtneming van strikte hygiënemaatregelen. Alle producten worden door de winkelier met dezelfde zorg, aandacht en hygiëne maatregelen verpakt. Zoals het hoort!

Bezorging

De bezorging wordt voor de deur neergezet en de bezorger bewaart na het aanbellen gepaste afstand totdat je de bestelling in ontvangst hebt genomen. Ook de bezorgers houden uiteraard de aangescherpte hygiënemaatregelen in de gaten.

Afrekenen

Er wordt geen contant geld geaccepteerd: alleen digitale betalingen om jullie en onze gezondheid te waarborgen. In de meeste gevallen kan dat via iDeal (indien er via een platform wordt besteld), middels een Tikkie wanneer je telefonisch bestelt of met pin aan de deur. Dit zal de ondernemer bij de bestelling aan je doorgeven.