NOPP trapte de avond af met hun Nederlandstalige theatrale triphop. Loes Nolten, producer van de muziek, had die avond last van paniekaanvallen waardoor ze niet op kon treden. Echter konden de zangeressen Lian Muller en Jessica Kaasschieter toch een goed optrede neerzetten.

Alle drie de dames hebben hun eigen tegenslagen in het leven waar zij hun inspiratie uit halen voor de muziek van NOPP. Ze willen de donkere kanten van het leven bespreekbaar maken en delen met hun publiek in plaats van deze te verbergen.

STEF staat bekend dat hij feelgood popliedjes schrijft. Tegenwoordig laat hij deze liedjes horen door middel van zijn band. Naast bekende singles als ‘Voorgoed voorbij’ en ‘Zonder Zekerheid’ kwam ook nieuw werk voorbij.

Bastian Benjamin koos voor het optreden in het Burgerweeshuis voor een danseres, Hannah Mahler, en visuals op een enorm doek op het podium. Met de woorden ’Als je iets vreemds ziet in de zaal, schijn er dan met je zaklamp van je telefoon op’ opende Bastian zijn show. Al snel baande danseres Hannah Mahler haar weg door het publiek naar het podium met lampjes uit het publiek op haar gericht. Een totaalervaring waar licht, geluid, beweging en aanraking samen kwamen.

De Burger Beurs

De Burger Beurs is een jaartraject waarin drie acts gebruik kunnen maken van de kennis, het netwerk en de faciliteiten van het Burgerweeshuis. Ook krijgen zij productiebudget voor het maken van bijvoorbeeld een videoclip of album.