Davo begon erg voortvarend aan het duel. Binnen 2 minuten scoorde Almir Fizovic op aangeven van Sidney Pinkster de 1-0. In de 6e minuut had Almir Fizovic een dot van een kans om wederom te scoren. In de 14e minuut kwam Davo op 2-0. Sidney Pinkster maakte een goede actie, gaf de bal op Nino Zeilstra die scoorde. Vervolgens kwam Nieuw Heeten wat beter in het spel en scoorde in de 21e minuut de 2-1. Even later een grote kans voor Davo door Mitchell Pinkster. Geluk had Davo daarna toen Nieuw Heeten een toegekende strafschop over het doel schoot. In de 31e minuut een goede aanval van Davo. Sidney Pinkster schoot knap in, maar de redding van de Nieuw Heeten doelman was net zo knap. Vlak voor rust weer een mazzel voor Davo toen Nieuw Heeten de lat raakte.

Na de rust was het Nieuw Heeten die de toon zette. In het begin kwam Davo 2x goed weg. Eerst een bal net naast, daarna moest Davo doelman Gregor Campo knap redden. In de 60e minuut kwamen de bezoekers verdiend op 2-2. Uit een corner werd raak gekopt. Even daarna kreeg Almir Fizovic de kans om Davo weer op voorsprong te brengen, maar hij miste.

Het laatste gedeelte van de 2e helft was niet best. Davo werkte hard, maar kon geen potten breken. Nieuw Heeten had meer balbezit, maar had ook geen echt grote kansen. Derhalve eindigde het duel in 2-2.

Bron: Davo