ABS organiseerde een sfeerwedstrijd met een 3e helft. Alle reden voor DAVO om met de bus naar Bathmen te reizen. Het werd, behalve de uitslag van de wedstrijd, een gezellige middag in Bathmen.

Binnen een minuut kreeg ABS al een beste kans, Davo was gewaarschuwd. Ofschoon ABS in de eerste helft meer balbezit had en de beste kansen kreeg, bleef Davo tot vlak voor rust op de been. Een persoonlijke fout nekte Davo en de 1-0 stond op het bord tijdends de thee.

Na de rust kwam Davo binnen een minuut verrassend op gelijke hoogte door een doelpunt van Nino Zeilstra. De volgende tien minuten waren bepalend voor het verdere verloop van de wedstrijd. ABS wist in dat tijdsbestek maarliefst drie keer te scoren, zodat na 55 minuten voetballen de score ineens 4-1 was.

En daarmee was de wedstrijd ook direct gespeeld. In de 67e minuut werd het ook nog 5-1. In de 87e minuut scoorde Davo, door een fraaie goal van Sidney Pinkster, nog wel de 5-2. In de minuten daarop kreeg Davo nog wat kansen, maar er werd niet meer gescoord.

En zo leed Davo een verdiende nederlaag tegen ABS.

Edwin Mulder

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club en wil jij jouw club ook in de schijnwerpers? Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten dit op hét sportplatform van Deventer.

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher