Na ruim een kwartier spelen weer een beste kans voor de thuisploeg. Verrassend kwam Davo op voorsprong. Een 1-2tje tussen de gebroeder Pinkster werd door Mitchell Pinkster afgerond : 0-1. Diepenveen bleef de betere ploeg, maar de inzet en scherpte van Davo was ook om van te genieten. Na ruim een half uur spelen liet Gregor Campo zich wederom van zijn beste kant zien door een kopbal uit een vrije trap bijzonder fraai te keren. Vervolgens werd er door Davo nog een bal van de lijn gehaald en in de 43e minuut een kopkans van Diepenveen die totaal werd gemist.

Na de rust werd de wedstriijd nog spannender. Rowan van den Hurk had namens Davo de eerste kans om te scoren. In de 55e minuut een beste kans voor Diepenveen en enkele minuten later had een actie van Mitchell Pinkster meer verdiend. Daarna was Diepenveen weer dichtbij een treffer, maar weer was Gregor Campo een sta in de weg. In de 69e minuut werd het 1-1, ingeleid door slordig balverlies van Davo op het middenveld.

 

Diepenveen wilde de zege naar zich toetrekken en Davo kreeg eigenlijk net zoveel kansen. De corners van Diepenveen waren gevaarlijk en Davo kon nog ook nog scoren. Ronald Boudewijnse schoot net voorlangs, Diepenveen schoot zowaar bijna in eigen doel en Sidney Pinkster schoot net over. Aan de andere kant voorkwam Quint Mulder met een fantastische sliding de winst voor Diepenveen. Het bleef bij een 1-1 stand en dat is uit tegen de koploper een prima prestatie. Volgende week wederom een uitwedstrijd voor Davo. Dan wacht er een 6-punten wedstrijd tegen Nieuw Heeten.