In tegenstelling tot de heenwedstrijd een maand geleden miste Davo vandaag 4 basisspelers. De eerste grote kans van het duel was voor Diepenveen. In de 18e minuut hadden zij tot 2x toe kunnen scoren. In de 22e minuut werd er dan toch gescoord. Een vrije doorgang aan de zijkant van het veld betekende de 0-1.  In de 26e minuut moest Davo doelman Gregor Campo goed redden om een grotere achterstand te voorkomen.

 

Verrassend kwam Davo toch op 1-1. Een dieptepass van Rowan van den Hurk op Ronald Boudewijnse die doorspeelde op Mitchell Pinkster. Hij miste, waarna Ronald Boudewijnse alsnog wist te scoren. Diepenveen kwam vervolgens toch weer op voorsprong. Uit een   vrije trap werd in de 2e rebound alsnog gescoord : 1-2.  Vlak voor rust pech voor Davo. Uit een corner kopte Quint Mulder tegen de paal en in de rebound schoot hij tegen de doelman.
Na de rust stelde Diepenveen snel orde op zaken. Eerst werd een vrije trap (gemakkelijk gegeven) fraai ingeschoten : 1-3 en even daarna een fout in de Davo verdediging : 1-4.
De wedstrijd was hiermee gespeeld.

 

Davo doelman Gregor Campo moest nog een aantal keren goed redden. In de 83e minuut kreeg Davo een strafschop. Ronald Boudewijnse werd een scoringskans ontnomen (geen gele kaart en evenzo geen gele kaart voor Diepenveen voor het wegtrappen van de bal). Ronald Boudewijnse ontfermde zich over de penalty, maar schoot te zwak in. In de aanval daarop had Diepenveen zelfs nog de bal voor het intikken. Het bleef dus bij 1-4 en voor Davo zijn de zorgen nog zeker aanwezig.

 

Bron: Davo