website dvv DAVO

In een enerverende wedstrijd waren de eerste kansen voor Davo. Na een minuut spelen een kopbal van Almir Fizovic en na 10 minuten een beste kans voor Davo. Een prima schot van Gerrit Amelink werd uitstekend gekeerd door de Holten doelman. Vanaf dat moment was het ook wel een beetje gebeurd met Davo. In de 17e minuut een open kopkans voor de bezoekers. De ruimtes werden wel erg groot en daarvan had Holten het meeste voordeel. In de 25e minuut werd het dan ook 0-1. Uit een vrije trap werd er goed ingeschoten. Vlak voor de rust nog een kopbal van Holten tegen de lat.

Na de rust een heel ander Davo. Meer inzet en een tandje bijzetten zorgde voor een andere wedstrijd. In de 52e minuut schoot Almir Fizovic van dichtbij tegen de doelman en in de rebound kopte invaller Jesper van den Berg net over. In de 59e minuut kwam Davo op gelijke hoogte. Een pracht doelpunt van Quint Mulder; hij krulde de bal over de Holten doelman : 1-1. Vervolgens weer gevaar van Holten. Eerst een schot in het zijnet en daarna nog een aantal gevaarlijke corners. Ook Davo had kunnen scoren. In de 76e minuut een mooi schot van Jesper van den Berg die gekeerd werd door de Holten keeper. In de rebound schoot Gerrit Amelink net naast. De laatste kans was voor Holten.

In de 86e minuut werd uit een corner de bal van de lijn gehaald. Na een blessuretijd van 4 minuten floot de goed leidende arbiter af en kon Davo op basis van een goede inzet in de 2e helft een punt bijschrijven.