Gezien de kansen van Holten kwam Davo ook nog eens goed weg. Holten is een serieuze kampioenskandidaat. Het is een buitengewoon clever elftal, goed voor nogal wat onzichtbare overtredingen.

De doelpunten voor de rust van Holten waren behoorlijk “goedkoop”. Na 2 minuten werd een persoonlijk fout van Davo zijde direct afgestraft : 1-0. Onverwachts kwam Davo na ruim 10 minuten spelen op 1-1. Een vrije trap van Ilyas Yurukel werd fraai ingekopt door Sylvan van der Vegt. Maar enkele minuten later stond het door slecht verdedigen alweer 2-1.

Holten bleef de bovenliggende partij en Davo kon enkel door een schot van Onnie Ngoetra daar wat tegenover stellen. Vlak voor rust werd het 3-1. Een beetje onsportief gedrag van Holten, want na een blessurebehandeling was er de ingooi voor Davo. Holten nam echter de ingooi wat resulteerde in een doelpunt. Aan de andere kant had Davo en de arbiter alerter moeten zijn.

Na de rust direct al een goede kopkans voor Holten en bijna 60 minuten spelen werd het 4-1. Een fraaie “krul” in de bovenhoek. Davo zag eerder in de wedstrijd Almir Fizovic uitvallen (last van lies door het kunstgras) en moest ook verder zonder Ilyas Yurukel. In de 80e minuut werd het 5-1 door wederom een fraai doelpunten. In de resterende minuten waren er nog meer kansen voor de thuisploeg, maar in de stand kwam geen verandering meer.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Davo ontvangt Enter. Om toch enigszins met vertrouwen de winterstop in te gaan, zijn de punten broodnodig.