Davo miste in dit duel met Sylvan van der Vegt, Gerrit Amelink en Almir Fizovic 3 basisspelers.Hoe fel Davo vorige week begon tegen Vaassen, hoe slap Davo nu begon tegen Markelo. Binnen 3 minuten stond het al 0-1 voor Markelo.

Een schotje van Sidney Pinkster in de 14e minuut was het eerste wapenfeit van Davo. In de 21e minuut werd het 0-2 door een persoonlijke fout. Even later had Davo mazzel toen Sidney Pinkster een bal van de lijn haalde. Wederom een persoonlijke foute leidde een doelpunt van Markelo in. In de 26e minuut werd het 0-3.

Vanaf dat moment kwam Davo beter in de wedstrijd en dat leverde direct kansen op. Een mooi schot van Ronald Boudewijnse en een kopbal van Onnie Ngoetra troffen geen doel. Toch kreeg Davo haar doelpunt. In de 36e minuut een pegel van Oussama Zayzaoui, van zeker 30, meter : 1-3. Davo kreeg meer kansen door Sidney Pinkster en Nino Zeilstra, die beter voor eigen succes kon gaan.

Na de rust een matige vertoning. Davo kon geen potten breken, evenzo de gasten uit Markelo. Het duurde tot de 74e minuut totdat er weer werd gescoord. Het lijkt eentonig, maar wederom een persoonlijke fout van Davo : 1-4. In de 80e minuut werd het zelfs nog 1-5.

Een teleurstellende start van Davo. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen ABS.

Verslag ontleend van clubsite vv DAVO

Edwin Mulder

 

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club, wil jij jouw club ook in de schijnwerpers. Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten het op hét sportplatform van Deventer. Mailen kan naar sport@deventerrtv.nl

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher

Goede sport info gezocht