SV Enter had de eerste kans van de wedstrijd na een terugkopbal van een Davo verdediger. Even later schoot Rowan van den Hurk net naast en in de 11e minuut een beste kans voor SV Enter, alhoewel het wel randje buitenspel was.

In de 26e minuut een prima aanval van Davo opgezet door Ilyas Yurukel. Helaas trof Almir Fizovic het zijnet. De laatste kanas van de eerste helft was voor de bezoekers, echter door een behoorlijke fout aan Davo zijde.

Na de rust had Almir Fizovic al direct kunnen en moeten scoren. Het eerste doelpunt van het duel viel echter aan de andere zijde. In de 47e minuut werd er uit een corner ingeschoten: 0-1. In de 63e had Davo geluk toen een kopbal van SV Enter tegen de paal ging.

Een minuut later trof Davo wel doel. Onnie Ngoetra scoorde de 1-1. De slotfase van de wedstrijd stond bol van de kansen. In de 72e minuut een gevaarlijke vrije trap van SV Enter, in de 77e minuut een gevaarlijke corner van Davo en in de rebound was SV Enter dicht bij een doelpunt.

In de 81e minuut een schot van SV Enter net naast en in de 86e minuut een pegel van Onnie Ngoetra op de lat. Daarna kwam Tony Cakir nog alleen op de doelman af. Echter leverden al deze kansen geen winnaar op.

Site dvv DAVO