Diepenveen kwam in de wedstrijd tegen Raalte al snel op voorsprong. In de derde minuut kopte Gijs De Rooij een corner van Bo Berends tegen de touwen, 0-1. Diepenveen bleef in de openingsminuten veel sterker en het was Jeffrey Mooren die in de 18de minuut de 0-2 noteerde. Na de rust ging Diepenveen rustig verder met daar waar het was gebleven. In de 61ste minuut was het Freek Brouwer die het doel wist te vinden: 0-3. Na 80 minuten spelen liep Diepenveen, na een treffer van Jeffrey Mooren uit naar een 0-4 voorsprong. De 0-5 werd in minuut 87 gemaakt. Het was opnieuw Jeffrey Mooren die scoorde.

De wedstrijd tussen de nummer 5, Activia, en de nummer 13, Terwolde, was eentonig. Het was Mikkers die de Twellonaren op 1-0 zette en Guus Leerkes schoot uit een makkelijke gegeven penalty de 2-0 tegen de touwen. Na een prima actie van Wouter Hameka was het opnieuw Mikkers die scoorde, 3-0. Activia was duidelijk in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. Na een prachtige aanval was het Hameke die zijn tweede noteerde. Op slag van rust werd het ook nog 5-0 door een strak schot in de hoek van Michael Hubner. Het duurde even, maar in de 58ste minuut werd het volgende doelpunt genoteerd. Met een knappe intikker was het opnieuw Hubner: 6-0. De laatste actie van de wedstrijd leverde nog een goal op. Invaller Siebe Koers maakte zijn eerste goal voor Activia en zette 7-0 eindstand op het scorebord.

Koploper Lettele ging op bezoek bij VV Holten. Het spel golfde de eerste 45 minuten op en neer, zonder dat er echt grote kansen ontstonden. De ploegen gingen met een 0-0 op het bord rusten. In de 73ste minuut benutte Holten, na een ongelukkige handsbal, een penalty: 0-1. Lettele drong nog wel aan, maar kon geen grote kansen afdwingen. Door het 0-1 verlies blijft er spanning om het kampioenschap in de 4de klasse.

26 april:

VV Activia – ABS

VV Hoonhorst – SV Broekland

SV Terwolde – DAVO

SV Haarle – VV Holten

Sportclub Deventer – VV De Gazelle

Op 29 april wordt gespeeld:

Sportclub Deventer – VV Holten

VV De Gazelle – ABS

SV Haarle – SV Terwolde

SV Nieuw Heeten – VV Hoonhorst

DAVO – SV Broekland

VV Activia – SV Raalte