Davo kreeg de eerste kans in Raalte, maar zag de gastheren na 5 minuten spelen al een strafschop krijgen wegens een overtreding in de 16-meter. De penalty werd benut : 1-0. Davo was behoorlijk zoekende in de beginfase. Onnodig balverlies leidde in de 16e minuut de 2-0 in voor Raalte. Langzamerhand kwam Davo beter in het spel en dat resulteerde in de 23e minuut in een doelpunt van Nino Zeilstra. Raalte was enkel gevaarlijk door goede schoten van afstand, maar de atletische Davo doelman Gregor Campo was vandaag in topvorm. In de 28e minuut had Davo de gelijkmaker moeten scoren, maar Almir Fizovic miste alleen voor de doelman. Vervolgens kwam Davo in een minuut tijd heel goed weg bij een aanval van Raalte. De ploegen gingen rusten met een 2-1 voor Raalte.

Na de rust direct een goede aanval van Davo, daarna had Raalte een 2 tal goede mogelijkheden. Eerst redde Gregor Campo, vervolgens een vrije kopkans van een Raalte aanvaller. In de 59e minuut maakte Davo gelijk. Met een schot van zo’n 30 meter afstand schoot Oussama Zayzaoui in de bovenhoek : 2-2. Het werd daarna een open wedstrijd, want beide teams wilden de zege. Raalte was, nogmaals, enkel gevaarlijk met schoten van afstand. Davo scoorde in de 73e minuut wel. Uit een vrije trap kopte Wesley Willems raak : 2-3. Ondanks de vele jonge spelers in de ploeg wist Davo in de slotfase de wedstrijd rustig uit te spelen. Dat was knap. In de 93e minuut maakte Almir Fizovic aan alle onzekerheid een eind door de 2-4 te scoren. Vervolgens floot de prima leidende arbiter af.

Volgende week wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen Nieuw Heeten. Bij een goed resultaat staat Davo dan stevig in de middenmoot.

Volg Drtv Sport op Twitter, Facebook en Instagram voor het laatste sportnieuws!

Bron: Davo