Davo leidde zelfs met 3-0 en kwam in de slotfase zowaar nog in de problemen. De wedstrijd begon zeer tam, want de eerste kleine kans voor Davo kwam pas naar een kwartier spelen door Rowan van den Hurk. Het eerste kleine gevaar van Haarle kwam pas na 21 minuten voetballen.

 

In dezelfde minuut had Davo een betere kans. Een pass van Tony Cakir op Rowan van den Hurk werd door laatstgenoemde net met het hoofd gemist. Een minuut later de voorsprong voor Davo. Een prima goal van Almir Fizovic die de bal in de bovenhoek krulde : 1-0. Davo had voor de rust nog de betere kansen. Rowan van den Hurk zag zijn schot via een Haarle verdediger gekeerd en vlak voor de thee schoot Almir Fizovic in vrije positie tegen de Haarle doelman aan.

 

In de beginfase na de rust hetzelfde spelbeeld. Rowan van den Hurk schoot net over en in de 49e een kopbal van Haarle uit een corner net over. Na bijna een kwartier spelen in de 2e helft kwam Davo door Jesper van den Berg op 2-0. Davo bleef de meeste kansen creëren. Uit een rappe Davo aanval schoot Wesley Willems over, maar in de 65e minuut schoot Almir Fizovic Davo naar een 3-0 voorsprong. Je zou zeggen dat de wedstrijd gespeeld was, maar niets was minder waar. Haarle kwam in de 65e minuut op 3-1 en in de 69e minuut zelfs op 3-2. De onzekerheid was troef bij Davo.

 

In de 81e minuut moest Davo doelman Gregor Campo nog eens goed redden om de gelijkmaker te voorkomen. Haarle perste er nog een alles of niets offensief uit en dat leverde nog enkele gevaarlijke corners op. Aan de andere kant had Davo aanvaller Rowan van den Hurk nog pech met een schot binnenkant paal.

 

Gelukkig bleef het bij 3-2 en is Davo nog in leven. In feite heeft Davo rechtstreeks lijfsbehoud in eigen hand, maar de 2 resterende wedstrijden tegen Broekland en De Gazelle zullen zwaar genoeg worden. We zullen het zien.