Afgelopen zaterdag mochten ze aantreden tegen de huidige nummer één van de poule: GHBS.
De dames hadden de hele week hard getraind en in de voorbespreking spraken ze af dat ze hard zouden werken, blij zouden zijn met de regen en vooral lekker het eigen spelletje zouden spelen.

Ze begonnen de eerste helft sterk en hebben dat ook de hele helft volgehouden. Dat wat ze getraind hadden werd goed uitgevoerd en ze speelden als team. Van allebei de kanten werd er gas gegeven en dat resulteerde in kansen in beide cirkels, maar zonder concreet resultaat. Ruststand 0-0.

Tevreden met de eerste helft, waren de dames van plan deze lijn door te trekken in de tweede helft. Kansen werden gecreëerd, maar nog niet afgemaakt. In een mooi uitgevoerde strafcorner tegen wist tegenstander GHBS wel het doel te vinden… DHV heeft gestreden en geknokt tot het eind, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.

De reactie na afloop was positief: “Al met al zijn we super blij met het spel dat we hebben laten zien met z’n allen. Helaas viel het kwartje vandaag niet onze kant op, maar we zijn trots op onszelf en gaan lekker door met ontwikkelen!”

 

Verslag ontleend aan Facebookpagina van DHV Dames 1