Afgelopen weekend hebben speelden het eerste dames team van de Deventer Hockeyclub in Enschede tegen EHV.
De Enschedese Hockey Vereniging is een ploeg die vorig jaar vanuit de play offs net naast een promotieplek hebben gegrepen.
Dit was ook terug te zien in het verloop van de wedstrijd in Enschede.
De dames van DHV waren zelf in de eerste helft niet zo onder de indruk, echter in het tweede deel werd de klasse absoluut duidelijk waarmee ook het verschil op het scorebord werd gemaakt.
Veel credits waren er voor Storm die met een prachtig doelpunt de score gelijk wist te trekken (1-1).
Uiteindelijk liep de score op tot 4-1 voor de thuisploeg, een uitslag waar DHV mee kon leven: “Een maatje te groot mogen we dan ook wel zeggen en daar is ook niks ergs aan.”
De dank gaat uit naar de supporters die dames 1 van DHV ook in Enschede weer massaal ondersteunden.De wedstrijd kende ook zijn leermomenten: “We hebben hard gevochten en er zijn ook hele mooie trainingspunten uitgekomen.”
Het duel is afgelopen dinsdag uitvoerig nabesproken: “We hebben met elkaar om tafel gezeten om deze punten te bespreken en daarna kwamen ze gelijk terug in de training!”
De dames kijken gretig uit naar zaterdag: “Morgen staan we weer met elkaar op het veld voor een training en dan op naar zondag weer op eigen veld. We hebben er nu al zin in.”

Daniek Voortman

 

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club en wil jij jouw club ook in de schijnwerpers? Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten dit op hét sportplatform van Deventer.

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher