Zaterdag 11 augustus:


In de ochtend had ik afgesproken met mijn familie bij Checkpoint Charlie, aansluitend ‘de muur’ bekeken en samen heerlijk geluncht. Het is ook wel lekker om even uit het hotel te zijn en gezellig met familie een beetje sightseeing te doen. Op de terugweg naar het hotel nog wel even koffie gehaald. 

Aan het einde van de middag vertrokken we gezamenlijk met de bus naar het Olympisch stadion om daar weer een pre-meet training voor de estafette te doen. Zondag, op de slotdag, is die estafette. Drie van de estafette meiden moesten nog een ‘eigen’ finale lopen, dus die deden met deze training niet mee.

Met de overige meiden hebben we ingelopen met een estafette stokje. Gevolgd door een korte warming-up waarna iedereen wat eigen loopjes deed. Ik deed een 3 x 100 meter versnelling en aansluitend de 4 x 40m op 80% van mijn vermogen.


Na de training snel weer terug met de bus, om lekker te douchenin het hotel. Daarna het avondeten en snel weer voor de tv. Een erg spannende avond voor Nederland, waar er drie medailles zijn gewonnen!!

Wij hebben met een deel van TeamNL voor de tv in de ‘athlete lounge’ aangemoedigd!

Eefje Boons

Eefje Boons hoopt op estafette