Zondag 5 augustus:

Druk, leuk, gezellig en indrukwekkend, zo zou ik vandaag beschrijven. Vanochtend deed ik een eerste training op de trainingsbaan. Een korte warming-up, gevolgd door wat stap oefeningen over de horden en een paar korte sprintjes. Terug van de baan was er een teammeeting, waar een aantal technische dingen werden besproken. Gevolgd door een afspraak bij de fysio, om de hamstrings soepel te houden. 

Aan het einde van de middag ben ik naar het stadion gegaan. Wauw! Dat is indrukwekkend en de baan ziet er mooi uit! Vorig jaar heb al een internationale wedstrijd in dit stadion gelopen, maar er hangt nu een hele andere sfeer. Eigenlijk is het jammer dat ik donderdag ‘pas’ aan de beurt ben ;). Natuurlijk zijn er ook de nodige foto’s gemaakt, waarvan er een paar op mijn instagram @eefjeboons te vinden zijn!
 Eefje Boons
 Op de hoogte blijven van al het sportnieuws uit de regio? Neem eens een kijkje op onze nieuwe sportwebsite.