Donderdag 2 augustus:

Het belangrijkste vandaag was RUST. Naast trainen is je rust en herstel ook erg belangrijk. Elke dag weer krijgt je lichaam een opdonder van de training. Daarom ging ik vandaag naar mijn fysiotherapeut Mark van der Putten (Fysicx) voor een algemene check. Ik ga dus niet alleen naar de fysio als ik ergens last van heb, maar ook preventief. Hierdoor voorkom ik vaak blessures of blijven de blessures beperkt. In het wedstrijdseizoen ga ik om de week naar de fysio, daarnaast ga ik wekelijks naar mijn masseur Theo Bosch in Apeldoorn. Dit allemaal om het lichaam fit te houden.

De training vandaag was dan ook erg kort. Een warming-up met huppelvormen, buikspieroefeningen en lenigheidsoefeningen. En even gedag zeggen tegen mijn trainingsmaatjes, die ik voordat ik weg ga naar Berlijn niet meer ga zien.

Een leuke verrassing vanochtend was een pakketje van Adidas. Adidas is mijn kleding en schoenen/spikes sponsor waar ik erg blij mee ben. In het pakketje zaten een aantal paar nieuwe loopschoenen en spikes. Precies op tijd voor Berlijn!

 

 Eefje Boons
Op de hoogte blijven van al het sportnieuws uit de regio? Neem eens een kijkje op onze nieuwe sportwebsite.