Woensdag 8 augustus:

 

Nog één dag en dan mag ik aan de bak. In de ochtend heb ik naar de series van de 100 meter horden gekeken. De eerste 12 atleten op de Europese ranglijst van dit jaar mochten die series overslaan en ik sta op plek 8. Het was best gek om meiden al te zien lopen vanuit mijn eigen bedje. Meiden waar ik, waar bij andere internationale wedstrijden, onder andere zelf tegen loop.

In de middag heb ik nog een pre-meet training gedaan. Deze training is vooral gericht op voelen. Voelen van de spieren, voelen van de spikes, voelen over de horde te gaan. Nog even alles op scherp zetten.
Dit voelde allemaal heel goed!
De zenuwen beginnen nu een beetje te komen, maar vooral de zin om hard te lopen!

Eefje Boons

Uitgebreid interview richting de race van vanavond middels onderstaand bericht. Klik er op om de loagread terug te lezen die gisteren is geplaatst.

 Tenslotte de happening op de Brink vanaf vanmiddag 15:00 uur. Klink op onderstaand bericht voor de details.