De top tien van D66 Deventer ziet er daarmee als volgt uit:

1. Jan Schuring; 2. Wouter Holtslag; 3. Harold Rietman; 4. Gerry Stegeman; 5. Tjoek Korenromp; 6. Eva Sipman; 7. Stefan van de Graaf; 8. Marijke Nieuwenhuis; 9. Rard Metz; 10. Xander Koning.

Jan Schuring, lijsttrekker van D66 Deventer: “Ik ben enorm trots op de lijst die de leden hebben samengesteld. Met deze groep mensen start ik vol vertrouwen en enthousiasme aan de campagne voor de verkiezingen in maart 2018. Deze mensen brengen talent en ervaring mee én hebben de kennis en kunde om Deventer nog mooier, duurzamer en leefbaarder te maken.”

Het worden spannende verkiezingen in Deventer. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen is D66 in Deventer gegroeid naar de op-een-na grootste partij. Lijsttrekker Jan Schuring wil deze lijn graag doortrekken naar de Gemeenteraadsverkiezingen: “Het D66 geluid klinkt steeds sterker in onze gemeente, naast het groeiende aantal D66 kiezers in Deventer neemt ook het ledenbestand fors toe.”

Het bestuur van D66 Deventer kijkt terug op een goede en positieve verkiezing en is blij met het grote aantal, door de leden, uitgebrachte stemmen. Afdelingsvoorzitter Harold Teunissen: “Deze kandidatenlijst is een prachtige mix tussen ervaring en nieuw talent. Hiermee gaan we met veel vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen in.”

De volledige lijst is op de website van D66 Deventer te vinden.