Erwin Last

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en wist in de 30e minuut de score te openen, Calvin Houwer wist met een diagonale steekpass Jordi Weimer te bereiken die vervolgens (via een verdediger) hard raak schoot (1-0).

6 minuten daarna kwamen de bezoekers langszij omdat een cornerbal niet goed weggewerkt werd en via een klutsbal werd er raak geschoten.

Ondanks dat de Thuisploeg in de eerste helft iets beter was, was het S.D.O.L. die in de blessuretijd van de eerste helft de 1-2 maakte vanuit een voorzet.

De 2e helft was voetballend een stuk minder, de bezoekers maakte in de 52e minuut (wederom vanuit een corner) de 1-3. Vlak daarna was go ahead gevaarlijk in het zestienmetergebied van de tegenstander, maar een verdediger gooide zich voor de bal en werkte deze met beide handen weg, maar de scheidsrechter had het niet gezien. Mede hierdoor en het feit dat de scheidsrechter heel veel toeliet, verliep de rest van de wedstrijd onrustig.

Toen er rond de 80e minuut weer een handsbal in de zestien van de bezoekers niet werd bestraft was het gedaan met de weerstand van de thuisploeg en maakten de bezoekers het in de 88e en de 91e minuut af. Eindstand 1-5

Over de hele wedstrijd gezien heeft S.D.O.L. verdient gewonnen, maar over de uiteindelijke uitslag werd nog lang gediscussieerd.