Maaike Dokter
In een goed gevulde sporthal ving de wedstrijd aan en liep de stand gelijkmatig op. Ondanks het feit dat ABS meerdere basisspeelsters moest missen vanwege blessures, bleven ze CVO goed bij. De ruststand was 9-13 voor CVO.

In de tweede helft hoopte ABS hetzelfde spelbeeld te laten zien, maar dit liep echter anders. CVO benutte veel kansen en zo liep de stand uit. ABS probeerde nog bij te blijven, maar schoot tekort wat betreft fysieke kracht, conditie en afronding. Eindstand 15-28 in het voordeel van CVO.

Tijdens de nabespreking in de kleedkamer gaf iedereen feedback. Samengevat: “CVO was overtuigend sterker, maar we hebben onze koppen niet laten hangen en geknokt tot het einde. Het publiek heeft volgens ons een mooie wedstrijd gezien. Zo kunnen we ons met opgeheven hoofd focussen op de wedstrijd van volgende week”.

CVO gaat door als koploper. ABS staat momenteel op een vijfde plek in het klassement. Volgende week moet ABS het opnemen tegen de nummer 2 in de competitie, Dalfsen 2. Zondag 17 februari om 12:30 uur in sporthal de Uutvlog.