Voor een volle zaal in party en vergadercentrum De Horst hebben de Deurzakkers weer een succesvolle Galapronkzitting gepresenteerd. De avond staat in het teken van Hoogheid Prins Hans den Eerste. Ook Stadsprins Hanze XXII en Stadsgrootvorst Tonny Leerink waren aanwezig. De leden van de vereniging verzorgden het programma met zang van de Hofzangers, dans door de meiden van dansgroep Dynamite, muziek van hofkapel de Deurmatten en sketches door onder andere de Prinsengarde en De Superladies. Ook de techniek, licht en geluid, wordt door de leden zelf geregeld. Na het programma werd er nog gezellig gedanst.  

Gerard van Brussel is benoemd tot Grootmeester. Een onderscheiding voor betoning van buitengewone verdiensten voor de Deurzakkers in het bijzonder én voor het carnaval in het algemeen op het gebied van bestuurlijke en/of  commissie werkzaamheden. Onder andere voor zijn jarenlange inzet als raadslid, medeorganisatie diverse evenementen zoals carnaval, Ellufde van de Ellufde en het Dweil Oktoberfest, maar ook als actieve bouwer van diverse carnavalswagens en een stuwende kracht achter onze huidige dansgroep Dynamite.    

Vanaf donderdag 28 februari start ons carnaval door het bovenstaand programma nogmaals uit te voeren, dan voor de bewoners van Ludgerus. Vanaf vrijdag 1 maart zal er vijf dagen carnaval gevierd worden in Deventer.