Het afgelopen weekend zijn alle toestellen met enkele extra ingekochte toestellen verhuisd naar de ijsbaan. Dit is dus overdekt en toch in de frisse buitenlucht. De ijsbaan voldoet aan de eisen die op dit moment gesteld worden om op een veilige manier te kunnen sporten.

Wachten tot 1 september was voor eigenaren John en Rianne Lenselink geen optie. “Wij zijn een kleinschalige sportschool die persoonlijk contact met onze leden en hun gezondheid altijd hoog in het vaandel heeft staan. De communicatie verliep de laatste maanden via telefoon, mail en sociale media. Wat we missen is vooral het persoonlijke contact wat de grootste kracht van ons team is. Wij zijn er enorm trots op om zo’n unieke kans aan onze leden te kunnen aanbieden.”

Versoepeling
De komende periode wordt het spannend voor alle sportscholen wat er wordt besloten door de overheid. Blijft 1 september gehandhaafd of worden de corona maatregelen versoepeld. “Op de beide locaties zijn wij er klaar voor, maar tot die tijd kunnen wij ons concept op deze manier aanbieden.”

Curves biedt naast het vertrouwde Curves circuit een Power workout, Yoga en een paar keer per week een gezamenlijke wandeling aan. Je mag als lid alleen komen sporten als jij je hebt aangemeld via de online agenda.

Luister hieronder naar het interview met Rianne Lenselink van Curves.