Voor de zesde keer wordt op zaterdag 13 april 2019 het LOS festival in het Havenkwartier georganiseerd, ontstaan vanuit een uit de hand gelopen open dag. En ook dit jaar staan de deuren van tal van organisaties, bedrijven en bewoners op dit kleurrijke gebied wijd open en zijn er overal bijzondere, kleine optredens, workshops en andere activiteiten. Op deze dag ontdek je het Havenkwartier zoals je haar nog niet kende! 

Video projectie van Elise van der Linden
Om dit creatieve ‘buurtfeest’ ook dit jaar weer voor iedereen onvergetelijk te maken, heeft men plannen voor een enorme video-projectie op een van de eye-catchers van het Havenkwartier: de Grijze silo. Samen met Havenkwartierders; kunstenaars Elise van der Linden en Dirk Zegel, bewoners van de Grijze silo en in samenwerking met de organisatie van LOS, is men tot dit idee gekomen. 

Gratis entree en dat willen we zo houden
De bezoekers hebben alle vorige edities helemaal gratis van het LOS festival kunnen genieten en dat wil men graag zo houden. Maar om dit mogelijk te maken is er wel extra budget nodig om er een schepje bovenop te kunnen doen en daarom start men deze crowdfunding campagne. Om de stevige plannen mogelijk te maken, een goed terrein op te bouwen en het er van begin tot eind strak uit te laten zien, is er geld nodig; met €10.000 kunnen ze realiseren wat ze voor ogen hebben. 

LOS wordt georganiseerd door een groepje enthousiaste Havenkwartierders met een klein budget. Daarom zoeken ze de steun van alle Deventenaren en daarbuiten; iedereen kan hieraan meedoen! Graag met een financiële donatie, maar ook door bijvoorbeeld op pad te gaan om andere sponsoren en donateurs te werven. 

Fijne rewards voor je donatie
Als je doneert kan je kiezen uit een aantal rewards. Doneer je een bedrag dan staat jouw naam op de ‘bedankt slide’ op de Grijze silo die avond! Doneer je 25 euro of meer dan kan je tijdens LOS de supertoffe Havenkwartier goodiebag ophalen die is gevuld door diverse creatieve Havenkwartierders! Ben je nieuwsgierig naar wat het Havenkwartier allemaal te bieden heeft naast LOS? Doneer dan 50 euro of meer en ga mee met een ‘crowdfunding bedankt rondleiding’. Wanneer je 75 euro of meer doneert mag je naar de speciale meet & greet met Elise van der Linden. En voor 100 euro of meer, ontvang je een VIP ticket! 

Doneer je liever niet maar wil je LOS met bijvoorbeeld je bedrijf of organisatie sponsoren? Sponsoren komen met hun naam op onze promotie-uitingen én natuurlijk groot op de ‘bedankt slide’ op de Grijze silo. Daarnaast gaan we graag met je in overleg voor een eventuele andere tegenprestatie. 

Crowdfunding:
https://www.doneeractie.nl/videoprojectie-op-de-grijze-silo-tijdens-los/-33903 

Meer info over Elise van der Linden:
http://elisevanderlinden.com/ 

—-