De kaarten zijn deels bedrukt met een mooie spotvernis, maar natuurlijk is de tekstballon goed beschrijfbaar (en ook de blanco achterzijde). De opbrengst gaat volledig naar onze goede doelen!    Iedereen weet dat een compliment uitdelen en ontvangen prettiger is dan kritiek geven en krijgen. Toch vergeten we dat vaak. En denken we (vaak ten onrechte) dat de ander wel van ons weet dat hij/zij gewaardeerd wordt. Deel daarom ook eens zo’n kaart uit: per post met de envelop die u erbij krijgt of persoonlijk met een klein cadeautje of een bloemetje. Of leg het op het het bureau van uw collega. De kaarten kosten 5 euro per setje van 5 in een transparant zakje.

Hier kunt u ze kopen:
Centrum Deventer: het winkeltje in de Lebuinuskerk en bij Droom en Daad krijtverfspecialist in de Vleeshouwertraat
Havenkwartier: bij Fooddock en bij Haven Oost.
Borgele Keizerslanden: Woon- en zorgcentrum Humanitas
Schalkaar: restaurant en zalencentrum De Lindeboom 

U kunt ze ook bestellen op: www.lionsijsselvallei.nl

De opbrengst gaat volledig naar de volgende  goede doelen:  zeilschip De Tukker, een prachtig project voor kansarme jongeren,Woon- en zorgcentrum Humanitas in Deventer en de Kledingbank in Deventer.
(Van Humanitas kwam een verzoek om hen te helpen met een langere openstelling van hun belevingstuin – heaters en verlichting – en voor de Kledingbank gaat het geld naar nieuw ondergoed.)