Colmschate’33 voetbalt zonder zelfvertrouwen

Colmschate heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door thuis te verliezen van Sv Vaassen. Zonder de geblesseerden van ‘t Hof, Maneschijn en Jansen werd het 0-2.

Colmschate wist dat het moest winnen om aan te haken bij de brede middenmoot. De eerste 25 minuten waren goed van de geel zwarten, Colmschate was dicht bij de 1-0 maar de keeper pakte een fraaie kopbal van Kamperman Leferink. Na deze periode zakte Colmschate ver weg en kreeg Vaassen de overhand. Dit resulteerde in 2 mooie goals van de spits van Vaassen binnen 10 minuten.

In de 2e helft ging Colmschate op zoek naar de aansluitingstreffer mede doordat Simon Goldenbeld was ingevallen. Er waren wat mogelijkheden vanuit de lange bal, maar voetballend kon Colmschate er niet doorheen komen. Mede door een gebrek aan zelfvertrouwen. Toch zal Colmschate de rug moeten rechten en snel punten moeten gaan pakken. Hopende dat de selectie snel weer helemaal fit is, waardoor de weg weer naar boven kan worden ingezet.

Op de hoogte van al het sportnieuws uit de regio Deventer? Volg het grootste sportplatform van de Stedendriehoek op zowel Twitter, Facebook als Instagram!

Onze frequenties

Radio:

  • Ether: 107.3 fm
  • Ziggo: 104.1 fm

TV:

  • Ziggo: Kanaal 40
  • KPN: 1314

Recente Tweets

Sponsor van de maand