Tegen de jonge ploeg van Epe had Colmschate het in het eerste kwartier moeilijk, ook doordat de ploeg zeer slecht begon. Het resulteerde dan ook in een verdiende 2-0 achterstand, waarbij de tweede goal een zeer makkelijk gegeven strafschop was. Colmschate moest de rug rechten om niet verder achter te komen, en om zelf weer aan voetballen te komen. Dit lukte aardig, na 30 minuten voetballen was het een wedstrijd geworden, doordat Colmschate beter in het eigen spel kwam. Het resulteerde in wat gevaarlijke vrije trappen rondom de zestien van Epe, helaas zonder doelpunten.

In de tweede helft ging Colmschate op zoek naar de aansluitingstreffer en kwam Epe niet meer aan voetballen toe. Toch waren er te weinig uitgespeelde kansen te noteren en werd het een fysieke wedstrijd. In de 80e minuut mocht Kevin Maneschijn een vrije trap nemen op ongeveer 20 meter van de goal. Deze spatte op de lat uit een, in de rebound werd Noah Hamersma tegen de grond gewerkt, strafschop! Deze werd feilloos raak geschoten door Van’t Hof. In de laatste tien minuten drong Colmschate nog aan om er een gelijkspel uit te slepen, helaas mocht dat niet zo zijn en verloor Colmschate de wedstrijd met 2-1.

Hopelijk een les voor Colmschate om de volgende wedstrijd scherp te beginnen. Volgende week speelt Colmschate de derby thuis tegen Helios.

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club, wil jij jouw club ook in de schijnwerpers. Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten het op hét sportplatform van Deventer.

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher