Door de vele geblesseerden en de jonge ploeg heeft Colmschate het dit seizoen moeilijk. Gisteren kwam Heeten op bezoek, Heeten zit in dezelfde situatie als Colmschate, op dit moment ook veel geblesseerden. Dit resulteert ook in de lage stand in de competitie voor beide teams.

Het werd een boeiend gevecht, waar Heeten en Colmschate niet voor elkaar onder deden. Het voetbal speelde zich vooral op het middenveld af, waar Versluis, Roelofs en Biesterbosch veel duels aan het uitvechten waren. Vanuit een soortgelijk duel stuurde Michel Versluis met een prachtige pass Hidde Hekkert de diepte in. Met een mooie actie omspeelde hij de verdediger, maar schoot de bal net de hoog in waardoor deze over ging. Heeten was vooral gevaarlijk via de counter. Dit leidde ook tot de 0-1. Een goede actie van de linksbuiten, die bal keurig voor gaf op de spits. Deze knikte de bal in de lange hoek, en liet zo doelman Locht kansloos. Colmschate moest weer in de achtervolging, het duurde ook niet lang voordat de 1-1 viel. Een goede individuele actie van Hidde Hekkert leverde Colmschate een strafschop op. Good old Michel Versluis ging achter de bal staan en schoot de strafschop feilloos binnen. Tevens was dit ook de ruststand.

Heeten kwam beter uit de kleedkamer, zette Colmschate onder druk en dit resulteerde ook in een aantal mogelijkheden. Doelman Locht en de paal zaten Heeten in de weg. Toch viel de 1-2 voor Heeten. Door dom balverlies op het middenveld van Colmschate, schoot de aanvoerder
onberispelijk raak. Weer moest Colmschate de rug rechten, dit deed het ook, want in de 85e minuut maakte Kamperman Leferink zijn 4e goal van het seizoen. Door een goede loopactie achter de verdediging kon hij na een goede pass van Hidde Hekkert de 2-2 binnen schieten. Tevens was dit de eindstand. Al met al een verdiend gelijkspel, waar Colmschate weer mee verder moet.

Jarmo van ‘t Hof