Colmschate moest deze wedstrijd winnen om aansluiting te houden met de middenmoot en kon tevens met een overwinning over Albatross heen. De eerste tien minuten gebeurde er niet veel. Beide teams waren aftastend, na 15 minuten spelen werd Colmschate gevaarlijker. Het speelde makkelijker de bal rond dan Albatross. Uit een goede aanval vanuit het middenveld leidde dit tot een kans voor Michel Versluis. Helaas werd het schot geblokt, waardoor er een hoekschop mocht worden genomen. Uit deze hoekschop werd de 1-0 gescoord door Kevin Stremmelaar. Met een mooie voetbeweging vond hij de lange hoek.  Nog geen minuut later werd het alweer 1-1. Colmschate’33 was nog teveel in jubelstemming waardoor er niet scherp werd verdedigd. Ongelofelijk dat zoiets kan gebeuren. Nog geen 5 minuten later werd het zelfs 2-1. Een identieke situatie aan de kant van Colmschate, slecht verdedigen, niet scherp en je staat met 2-1 achter. Vooral in deze wedstrijden moet je er staan, en mogen deze fouten absoluut niet. Voetballend was Colmschate beter, maar je gaat wel weer met een achterstand de rust in.

In de 2e helft was het spelbeeld identiek aan de 1e helft. Voetballend beter, veel op de helft van Albatross. Dit leverde helaas niet veel kansen op. Het was wel opletten voor de snelle counters voor de ploeg uit Ughelen. Doelman Locht was twee keer de baas in een 1 tegen 1 situatie. Colmschate leek wederom te gaan verliezen, tot de 89e minuut. Vrije trap voor de geel zwarten die goed werd terug gekopt door Kamperman Leverink op de geheel vrijstaande Bas Janssen. Deze kon de bal in een leeg doel binnenkoppen. 2-2!

Colmschate was blij met het punt, maar schoot er niet heel veel mee op. Door dit gelijke spel blijft Colmschate in de onderste regionen bungelen. Hopen dat snel de selectie weer fit en compleet is, waardoor snel de weg naar boven kan worden gevonden.

Op de hoogte blijven van al het sportnieuws uit de regio Deventer? Vol Drtv Sport op zowel Twitter, Instagram als Facebook!