Na de optocht zijn de straatartiesten op verschillende plekken op het kermisterrein te vinden voor een show. De hele optocht wordt tevens begeleid door een aantal jonge danseressen van de Deventerse dansgarde de Miracle Dancers 

Vrijdag 8 juni rond de klok van 23 uur is er weer een spectaculaire vuurwerkshow. Dutch Firework Professional heeft een mooie show samengesteld waarvan de bezoekers vanaf de Welle kunnen genieten. De vuurwerkshow wordt de bezoekers aangeboden door de kermisexploitanten en de gemeente Deventer.  

Op de laatste zondag van de kermis is er een grote braderie en in plaats van het standwerkersconcours is er muziek op de Kermis.

Op zondag 10 juni tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn Sieneke, Jaman, Ben Valkenburg, Tinus Hoekstra, Martijn Joostema en Sander Kwarten te vinden op het Grote Kerkhof. Zij treden op bij het Stadhuis.

Tussen 12 uur en 17.00 uur zijn op de Brink, Grote Kerkhof, Nieuwe Markt en bij de braderie op de Welle draaiorgels te vinden. Tussen de kramen en attracties door zijn de nostalgische klanken te horen.