Yasar Eren

“Hoe ben ik begonnen als keeper, Ik zal het kort samenvatten. Ik heb jaren lang als verdediger gevoetbald op het Rielerenk. Helaas heb ik 2x mijn kruisband afgescheurd. De eerste blessure was bij het jeugd van TKD en de 2e was bij Davo 1. Na dat ik weer fit ben geworden heb ik me aangesloten bij het eerste van Turkse Kracht. Mijn vader was de trainer van TKD 2 waar ik uiteindelijk vaste keeper ben geworden. Ik wilde namelijk geen risico meer nemen na de blessures die ik heb opgelopen als veldspeler, dus heb ik gekozen om te keepen. Mijn vader (trainer) wist dat ik ook kon keepen. Na paar maanden werd ik reserve keeper bij TKD 1.

Jammer genoeg heb ik alleen paar oefenwedstrijden mogen keepen bij 1e. Heb veel geleerd van de eerste keeper Yakup Ece en natuurlijk mijn vader (Turan Yavuz) die ook jarenlang heeft gekeept bij Turkse Kracht. Ik wilde zelf ook graag uitkomen voor een 1e elftal. Daarom heb ik dus besloten om te vertrekken bij TKD.

Ik ben door een vriend benaderd om naar Sallandia te komen. Uiteindelijk heb ik besloten om voor sallandia 1 te spelen. Had een concurrent maar tijdens trainingen en bekerwedstrijden heb ik een goede indruk achtergelaten bij de staf. Hierdoor werd ik al gauw de nummer 1 onder de lat.

Op dit moment gaat alles goed, we staan 3e op de ranglijst. We hebben een jonge voetballende groep. Toch is ons doel voor dit seizoen promoveren naar 4e klasse. Insallah gaan we dat behalen. “