Verslag van CCW kamp

Vanmiddag de laatste pot stond in het teken van geen gekke dingen doen, geen schorsingen oplopen en zeker geen blessures oplopen, met name dat laatste was zeer goed te zien vanmiddag, het was allemaal heel erg voorzichtig en daardoor misschien ook wel iets te ongeïnspireerd. Voetballend had het veel meer balbezit als de thuisclub en met name de eerste helft kon het hiermee Go Ahead niet echt van stuk brengen, sterker nog, het was Go Ahead wat bij èèn van de spaarzame uitvallen vlak voor de rust zelfs de leiding nam toen Jordy Weimer de bal uit een voorzet in één keer op z’n pantoffel nam en doelman Robin Strunk doelman van de JO19-1, die vandaag werd beloond met een basisplaats voor z’n goede trouw, volkomen kansloos liet. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust werden preventief nog enkele wissels doorgevoerd maar veranderde het spelbeeld niet veel, met die verstande dat CCW nu wel veeel mee kansen kreeg als voor de rust maar hier slecht mee om ging. Ook Go Ahead kwam er wat meer uit als voor de rust en met name de acties van de doelpuntenmaker Jordy Weimer zorgde voor veel meer dreiging als de CCW aanvallen. Een kwartier voor het einde viel zowaar de gelijkmaker, het was Job Bruntink na enkele gestrande pogingen nu wel met een inzet vanaf de zestien met een laagschot in de hoek de doelman van de thuisclub het nakijken gaf, 1-1. Terwijl iedereen zich al verzoend had met puntverlies als gevolg van een gelijkspel was het echt in de slotseconden Mark Wolters die goed doorliep op een diepe bal en met een uiterste inspanning de bal met de punt van de schoen net voor de grijpgrage handen van de doelman in het doel deed belanden en zodoende toch nog CCW een nauwelijks verdiende overwinning bezorgde, 1-2.

Zoals vorige week ook al gememoreerd mag CCW volgende week zondag proberen het mooie seizoen nog meer kleur te geven met promotie naar de vierde klas wanneer het moet aantreden tegen de herkanser uit de vierde klas Nieuw Heeten om in één onderlinge wedstrijd uit te maken wie daadwerkelijk volgende seizoen in de vierde klas zal spelen. Deze wedstrijd zal op een neutraal veld gespeeld worden, maar waar dat is op het moment van dit schrijven nog niet bekend. Houd hiervoor de media komende dagen goed in de gaten.