Verslag van CCW

 

In de achtste minuut al was het sportclub spits en topscorer Hamza Loukili die uiterst knap wist te profiteren van weifelachtig uitkomen doelman Joris Bruntink en de 0-1 deed aantekenen. Amper twee minuten later stond het alweer gelijk, het was Job Bruntink die na een goede actie uitstekend Bart Keurhorst in staat stelde doelman Raymond van Emmerik kansloos te laten en dit dan ook perfect deed, 1-1.

 

Nog binnen het kwartier was het sportclub speler Daan Vegelin die net even iets te ruimte kreeg en de bal met zijn sterke linker onhoudbaar voor Joris de 1-2 binnen joeg. Nog was de koek niet op want in de 22ste minuut werd Tim Alferink goed de diepte ingestuurd en was met zijn snelheid niet meer te stoppen en in een uiterste poging om diens voorzet te onderscheppen was het verdediger Dave Willemsen die de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman gleed en zodoende de 2-2 op het bord bracht.

 

Hierna was het gedaan met doelpunten betreft maar ontstond er wel een alleraardigst duel met over en weer zeer acceptabel voetbal waarbij CCW waarschijnlijk nog wel de mooiste mogelijkheid kreeg toen Bart Keurhorst tien minuten voor rust goed de buitenspelval ontweek maar helaas voor de thuisploeg wat onzorgvuldig was in de afwerking, uiteindelijk gingen beide ploegen met een gelijke stand de rust in. Na de pauze een aanvankelijk wat sterker Sportclub Deventer, kon de bal wat beter rond laten gaan was een paar keer erg dreigend voor het doel van de thuisclub, maar gelukkig werden de kleine kansjes die er kwamen uitstekend gepareerd door Joris, zonder dat de thuisclub er echt veel tegenover kon zetten. Zo’n kwartier voor tijd probeerde trainer Bart Jan Slief met een drietal wissel nog wat te forceren, en luwde de dreiging van bezoekers, ook mede door hun wissels enigszins.

 

De laatste tien minuten ontstond daardoor weer een opener wedstrijd en was het van de spelers af te lezen dat Sportclub ook wel vrede had met deze uitslag en CCW niet echt meer wat kon uitrichten om het de koploper nog echt moeilijk te maken en was het uiteindelijk de beste man van het veld gedurende deze wedstrijd, de pas 18 jarige scheidsrechter Nick Lammers uit Eibergen die na 90 minuten een einde maakte aan dit enerverende duel met een terechte puntendeling.

Donderdagavond 9 mei wacht de volgende krachtmeting voor de thuisclub CCW in een thuiswedstrijd tegen Emst en wanneer deze wedstrijd met een goed resultaat afgesloten kan worden, wat nog een hels karwei wacht te worden, is een plek in de nacompetitie definitief een feit. Een mooie uitdaging om voor te strijden.