Inburgeraars zelf geven Buro Holland via het officiële klanttevredenheidsonderzoek een 8.6. Ook het slagingspercentage over 2019 werd tijdens de audit gemeten en leverde een gemiddelde op van 92%. “Onze aanpak onderscheidt zich door de zeer hoge mate van maatwerk en betrokkenheid. We hebben als team hard gewerkt voor dit resultaat en zijn trots op wat we doen en voor wie wij het doen.” verteld Güliz Tomruk-Kisi, directeur van Buro Holland.

Blik op Werk keurmerk

Het keurmerk Blik op Werk bestaat sinds 2007 als opvolger van het BOA keurmerk, het Borea keurmerk en Cliënten Kwaliteitskeurmerk Re-integratie (CKR). Het is een keurmerk voor onder andere inburgeraars, werknemers, werkzoekenden, werkgevers en overheid om inzicht te krijgen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverleners. Een school of instituut met het Blik of Werk keurmerk biedt goede kwaliteit, maakt duidelijke afspraken en de cursisten zijn tevreden.

Buro Holland

Het taleninstituut is sinds januari 2018 actief als een opleidingsinstituut voor Nederlandse inburgeringstrajecten en biedt daarnaast taalcursussen waaronder Turks leren aan. Naast het Blik op Werk keurmerk is Buro Holland ook een erkend leerbedrijf voor stages en afstudeerprojecten.

Meer informatie is te vinden op: www.buroholland.nl.