Het toernooi werd ditmaal dichtbij gereden, in Apeldoorn om precies te zijn. De veertien-jarige Bert Wilmink pakte daar de eerste plek. Zijn teamgenoot uit Deventer, de dertien-jarige Luca Dijkstra, reed ook de kwalificatieronde in Apeldoorn gereden en werd tweede. Beiden skaters rijden in het ‘Broekie stuntteam’ van Burnside.

Fleur Vos rijdt ook voor dat ‘Broekie Stuntteam’ van Burnside en kwam uit in Parijs. Op het prestigieuze ‘Far ‘n High’ reedt ze in de divisie dames waar ze op een haar na de halve finales miste. In de eindstand is ze terug te vinden op een elfde plek. Keet Oldenbeuving is daar tweede geworden, net achter de kampioen Rayssa Leal uit Brazilië.

Net als Luca Dijkstra is ook FleurVos een aanstormend talent dat opvalt bij de kenners. Zo is Felur afgelopen weekend in Parijs benaderd door Flatspot Magazine om mee te doen in Duisburg aan de Euro SB.
Flatspot was gevraagd rijder te benaderen. Zie www.euro-sb.com. De organisatie betaald dan ook haar verblijf.

Als je nu het aanstormende talent van dichtbij wilt bewonderen is komend weekend je kans.
Aankomende zaterdag is namelijk de ‘Broekie Cup’, een officieel kwalificatie evenement bij Burnside in Deventer.
De ‘Broekie Cup’ is een evenement voor skaters,, ook ‘rippers’ genoemd, tot en met 13 jaar. Ook het grote Deventer talent Luca Dijkstra is dan van dichtbij te zien, hij is nog 13 en rijdt voor de laatste keer mee voor deze leuke wedstrijd.

Naast de 11 t/m 13 jaar komen ook de ‘tot en met 10 jarigen’ in actie op het evenement waarbij de boys van de ‘Rambo Crew’er voor gaan zorgen dat alles soepeltjes verloopt. De prijzenpot is dit jaar gevuld met goodies van Toy Machine, Thrasher Magazine, etnies & Houtmood & natuurlijk Burnside Park En Shop!!!

Voor meer informatie, check de FACEBOOK pagina of website van BURNSIDE