Met dit Sociaal Kunstproject van initiator Kim Arntzen is bewezen dat als je samenwerkt, kun je alles met elkaar bereiken. Het doel van 3 kilometer sjaal is bereikt!!  Een huis van een Syrisch vluchteling gezin inpakken als warm welkom, de 2 Rijksmonumenten op de Brink als kado aan Deventer, niks is te gek!  Dit maal gaat de sjaal om de wijk Voorstad Oost van 25 maart t/m 10 april. 

Met alle sponsoren, de harde kern van de breiers, wordt er om 18.00 uur op 5 april een ronde om de wijk gelopen om de sjaal expositie te bewonderen. Geïnteresseerden zijn welkom met ons mee te lopen. Start ronde bij Villa Voorstad Deventer op Bierstraat 52. 

3 Kilometer sjaal om de wijk vraagt om een foto van bovenaf. Daarom zal op zondagochtend 31 maart om 10.00 uur hun droom ingaan, als ze de magische foto van boven hun wijk laten maken. Zelf zullen ze op de hoeken van de wijk gaan staan, om ook hier de wijk met de sjaal te verbinden. Met 80 mensen dragen ze handmatig de sluitstukken om elk hoekje en gaatje in de wijk te omsluiten met die ene lange sjaal. 

Op zaterdagavond 6 april vieren zij een gezamenlijk feest met een breidiner, bands en een heuse modeshow met breikleding, naast Villa Voorstad Deventer op het schoolplein van basisschool de Windroos. De brei modeshow zal van 20.30 uur tot 21.30 uur plaatsvinden en is voor ieder toegankelijk. Deze modeshow wordt verzorgd door de vrouwengroep Vrouwen voor Elkaar als kado aan alle breiers van Voorstad Verbindt.