Vorige week zondag gebeurde het in Inzel, Thomas Krol greep spectaculair het goud op het koningsnummer.
In Zuid-Duitsland schaatste Thomas naar een geweldige eindtijd van 1.42,58, hiermee bleef hij  de Noor Sverre Lunde Pedersen voor die tweede werd. Het brons was voor de Rus Denis Yuskov.

SCHEG
De 26 jarige rijder van Jumbo-Visma verraste de schaatswereld met zijn uitmuntende rit en kleurt Thomas Deventer goud komende dinsdagavond als hij gehuldigd wordt bij de Scheg. Zijn club SportiefOost.nl is al een week erg druk met de voorbereidingen van dit unieke gebeuren.

PROGRAMMA
Thomas zal, na diverse plichtplegingen, rond 19:00 een foto onthullen op de ‘wall of fame’ om aansluitend een krans te ontvangen waarmee hij een ereronde zal schaatsen even voor half acht. Op de brug hangt dan een mooi spandoek van zijn club en handtekeningen en selfies kunnen worden gemaakt nabij de baan, direct na de ereronde.

BUREGMEESTER
Het Sportbedrijf Deventer en De Scheg verlenen de volle medewerking voor de ceremonie die geleid gaat worden Frank Oosterwegel, waarbij ook de Burgemeester (waarnemend burgervader Ron König) een woordje zal doen. Vanaf 18:30 starten de eerste festiviteiten die zullen duren tot ca. 20:00 uur. Iedereen is welkom om onze lokale trots te eren!

Deventenaar Thomas Krol pakt goud