Wij hebben onze zakelijke relaties en medewerkers gevraagd om een bijdrage voor CliniClowns. Een goed doel wat wij een warm hart toedragen. Tijdens deze opening hebben we met zijn allen het prachtige bedrag van € 2.500,- ingezameld” aldus Martijn van Toor, directeur van Brummelhuis. 

Namens CliniClowns nam ambassadeur Ellen Bakker de cheque in ontvangst: “CliniClowns is geheel afhankelijk van giften, dus dankzij dit soort initiatieven kunnen CliniClowns zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie bezoeken die dat zo hard nodig hebben. Het is fantastisch dat het Bouwinspiratie Centrum dit initiatief heeft genomen om ons te steunen.” 

Het Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor iedereen die een woning laat bouwen. Hier beleef je zelf en weet je precies wat je laat bouwen. Op één dag, op één inspirerende plek voor oriëntatie, presentatie van bouwmaterialen, advisering en complete begeleiding. Het Bouwinspiratie Centrum is een initiatief van Brummelhuis, Bouwbedrijf Kamphuis en Aannemersbedrijf Kuipers.  

Op de foto v.l.n.r. Martijn van Toor (Brummelhuis)Fons Meijer (Aannemersbedrijf Kuipers)Marcel Jansen (Brummelhuis)Ellen Bakker (CliniClowns) en Michel Haafkes (Bouwbedrijf Kamphuis).