Verslag uit het Davo kamp!

Na 1 minuut spelen kwam Davo op 1-0. Tony Cakir gaf een pass op Onnie Ngoetra die fraai inkopte. In de 11e minuut kwam Almir Fizovic vrij op de doelman af. De GFC goalie stopte de Davo aanvaller niet reglementair en kon derhalve inrukken met een rode kaart. Sylvan van der Vegt, die vorige week nog een strafschop miste, was nu vanaf de 11-meter wel trefzeker : 2-0.

GFC was het even kwijt, want een goede minuut later een verkeerde terugspeelbal die door Almir Fizovic werd onderschept : 3-0. Davo was op stoom, want Tony Cakir kreeg nog een goede kans. Na 24 minuten de eerste mogelijkheid voor GFC, waar zij slordig mee omgingen. Een minuut later scoorde Davo wel. Tony Cakir maakte de 4-0. Het had nog erger voor de bezoekers uit Goor kunnen worden. Almir Fizovic raakte de paal, in de rebound schoot Onnie Ngoetra net naast. Toen kwam er een fase waar GFC de beste kansen kreeg. In de 35e minuut slap verdedigen van Davo : 4-1. Een paar minuten later kwam een GFC speler alleen op doelman van Davo af, maar was veel te slordig. Davo scoorde nog wel voor de rust. Een vrije trap van Onnie Ngoetra werd doorgekopt door Almir Fizovic : 5-1.

Een ongekende ruststand. In de 2e helft kwam Davo na 57 minuten spelen door een eigen doelpunt zelfs op 6-1. Vervolgens kreeg Davo nog een 2-tal zeer goede mogelijkheden om te scoren. Daarna was het met het spel van Davo gedaan. Het veldspel werd er niet beter op en zowaar wist GFC met een man minder nog 2x te scoren. In de 70e minuut 6-2 en in de 86e minuut 6-3. En dat mag Davo zich toch wel aanrekenen. Aan de andere kant had iedereen voor de wedstrijd voor zo’n uitslag getekend.