Veiling
Vanaf vrijdag 29 mei om 20.00 uur kan er vier dagen lang geboden worden op de zwarte gesigneerde uitshirts van de club op www.matchwornshirt.com. De shirts zijn weliswaar gewassen maar zijn gedragen tijdens de spectaculaire 5-2 bekeroverwinning tegen FC Twente op 17 december 2019 en de daaropvolgende uitwedstrijden.

Maatschappelijke projecten
Go Ahead Eagles fans krijgen dus dé kans om een bijzonder shirt te winnen met handtekening. 100% van de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles. De club toont zijn maatschappelijke betrokkenheid door initiatieven op te zetten die draaien om de pijlers gezonde leefstijl, duurzaamheid, en sociale kwaliteit. Een deel van de opbrengst zal gaan naar naar een vereeuwigingsproject van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal, waarbij supporters die in de huidige crisis achter de club staan op passende wijze worden geëerd.

Meer informatie is te vinden op www.ga-eagles.nl/maatschappelijk.

Snel in huis
De veiling start op vrijdag 20.00 uur en sluit exact vier dagen later op dinsdagavond om 20.00 uur. Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 48 uur aangetekend en gratis verzonden. Bied mee en steun de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles.