Activiteiten in de bibliotheek zullen naar aanleiding van de versoepelingen langzaam worden opgestart. Op www.bibliotheekdeventer.nl/corona staat een compleet overzicht van wat er op dit moment wel en niet mogelijk is en welke maatregelen er zijn genomen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus.   

Afhaalservice eten en drinken bij biebcafés Oscar in de Bieb en Koek en Boek Keizerslanden   

Oscar en Koek en Boek zijn helaas gesloten. Wél kun je er wat te drinken of wat kleins te eten afhalen. Actuele informatie over Oscar vind je via www.instagram.com/oscarindebieb. Koek en Boek in Keizerslanden is open tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Keizerslanden.    

Boeken afhalen en online lezen   

Ook het afhalen van gereserveerde bibliotheekboeken op de verschillende vestigingen van de bibliotheek is nog steeds mogelijk. Op www.bibliotheekdeventer.nl/afhalen lees je er alles over. Op de pagina met openingstijden van de bibliotheek staan nu ook de rustige uren van iedere vestiging vermeld.    

Mensen die voorlopig liever niet in de bibliotheek komen kunnen gebruik maken van de online diensten, zoals het lenen van e-books, digitale luisterboeken en voorleesfilmpjes voor kinderen. Op www.bibliotheekdeventer.nl/onlinediensten staat een volledig overzicht.