In samenwerking met D.S.V eo, de Deventer Scheidsrechtersvereniging, is deze avond georganiseerd. Die begint al om 19:30 met een interactieve sessie met DSV en de clubscheidsrechters die wat negatieve ervaringen hebben meegemaakt onlangs. Ter ondersteuning, maar ook ter lering en vermaak is dan ook de speciale avond in het gezellige clubhuis van zaterdagvereniging FC RDC.

De club nodigt dan ook alle spelers/leiders/trainers/ouders uit om vanaf 19.15 uur hierover in gesprek te gaan met elkaar en goede afspraken te maken. Dit zal tot uiterlijk 20.30 uur duren, omdat ..…..De Vrienden van FC RDC het mogelijk hebben gemaakt dat vanaf 20.45 uur internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis op bezoek komt.

RTV Oost presentator Bert van Losser zal de avond aan elkaar praten en zal proberen de avond op een interactieve manier te vullen met sappige en spraakmakende anekdotes uit de voetbalwereld. U kunt echter ook zelf al uw prangende vragen aan deze beide heren stellen gedurende deze 2 x 3 kwartier durende sessie.
Tussendoor is er gelegenheid om delen van de finale van de Europa League te bekijken.

Programma

19.00 – 19.15u inloop

19.15 – 20.30u interactieve sessie leden / DSV

20.30 – 20.45u pauze

20.45 – ………. programma Bert van Losser / Bas Nijhuis

Wij kijken graag uit naar uw komst en we rekenen op een vol huis !

Met vriendelijke groet,

Bestuur van FC RDC