Acteur en artistiek leider Peter Drost maakte Comeback onder regie van Michael Helmerhorst samen met componist/muzikant Gerhardt, waarmee hij samenspeelde in het muziekspektakel Het Pauperparadijs van Tom de Ket. Comeback is een theatershow met live popmuziek en bevat net als in eerdere producties van Beumer & Drost (Dick BosDe Man met de Bakkenbaarden en Ingeblikt) een samenspel tussen toneel en film. Op film treden o.a. acteurs en tv-persoonlijkheden op als Ad Visser, Tom Egbers, Paul R. Kooij, Janke Dekker, Rosa da Silva, Myrthe Burger en Cees Geel.  

Met de slogan “Het maakt niet uit hoe er over je gesproken wordt, als er maar over je gesproken wordt”, knipoogt het Deventer theatergezelschap naar de grote talentenshows op televisie. Drost speelt in Comeback Pjotr, die zich artiest in hart en nieren voelt. Nog niet eerder trad Pjotr op voor publiek maar het licht van de schijnwerpers in een populaire tv-show lonkt. Gouden bergen worden hem beloofd. Eén handtekening is genoeg. De kijkcijfers stijgen en stijgen. Maar welke prijs betaalt Pjotr voor zijn roem? 

Comeback is de 40e productie op het schap van – het sinds 5 jaar in Deventer gevestigde – Beumer & Drost dat jaarlijks 140 familie- en schoolvoorstellingen brengt in Nederlandse en Vlaamse theaters. Het door het Fonds Podiumkunsten gesubsidieerde gezelschap werd in 1997 in Amsterdam opgericht door Loek Beumer (sinds 5 jaar met pensioen) en Peter Drost. Met beeldend authentiek theater, en ingrediënten als humor, film, muziek en spitsvondig taalgebruik, hoopt het zijn publiek te inspireren anders naar dingen te kijken.  

Comeback, première 10 december 2017 – aanvang 15.30 uur Deventer Schouwburg. Tot en met eind maart 2018 op tournee door Nederland en Vlaanderen. Info, speellijst en kaarten: www.beumerendrost.nl