Voor mensen die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld; boodschappen doen, de hond uitlaten, een online spelletje doen, administratie of vervoer. Alle hulpvragen zijn welkom om geplaatst te worden. Hulp hoeft niet per se een dienst te zijn maar mag ook aandacht zijn. Aandacht kunt u geven maar mag ook gevraagd worden. Om juist in deze tijden, een beetje op elkaar te letten.

Naast de website biedt Beter met je buren mensen de mogelijkheid om via een kaart aan hun buren te laten weten dat ze iets willen betekenen. Boodschappen doen, bellen, de hond uitlaten, noem maar op. Deze kaart is te vinden op de facebookpaginas van Beter met je buren en de Vrijwilligerscentrale Deventer, via de website vrijwilligersstad.nl en is af te halen bij de Vrijwilligerscentrale Deventer (met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM: anderhalve meter afstand houden, geen handen schudden en niet komen bij verkoudheid en/of koorts).

Meer weten over het project kan per mail of telefonisch. Neem dan contact op met karienebottichio@vcdeventer.nl of 06 21 31 68 83